SERVICII DE DIGITAL MARKETING

Hai să ne cunoaștem

Ești într-o companie creativă

Filozofia de lucru este orientată spre învățare continuă și găsirea de soluții practice, out-of-the-box care pun clienții în fața competiției lor.

Suntem un studio colaborativ care formează echipe diferite în funcție de nevoile fiecărui proiect.

Ne păstrăm această flexibilitate pentru a atinge eficiența maximă pentru client.

Această structură modulară ne permite să ne adaptăm în funcție de prioritățile clientului: buget, expertiză sau scalabilitate.

Blog

Blogul este locul în care împărtășim din cunoștințele acumulate în fiecare zi, pentru a ajuta și alți oameni să navigheze prin spațiul digital.

Credem în a fi deschiși cu informația pe care o acumulăm în munca noastră pentru a ajuta mediul de business să crească și să fie competitiv.

Scopul blogului este să ofere o alternativă gratuită la educația digitală, care să ajute în luarea unor decizii informate atât ca antreprenori, cât și ca marketeri.

Pro Bono

Credem în inițiativele care aduc plus valoare societății și vrem să ajutăm mediul de voluntariat și ONG să-și crească proiectele într-un mod cât mai economic.

Din acest motiv, am alocat timp pentru un proiect pe an dedicat strict zonei de ONG și non-profit, pentru a da ceva înapoi societății din care facem parte.

Contactează-ne dacă proiectul tău are nevoie de strategie, promovare sau îndeplinirea unor sarcini mai punctuale.

Ne rezervăm dreptul de a alege proiectele în care ne implicăm.